Τζάστιν Μπίμπερ: Παρέλυσε το πρόσωπό του και εξηγεί ο ίδιος τι έχει συμβεί -Σοκαριστικό βίντεο

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και αποκάλυψε ότι το πρόσωπό του παραλύει από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος καλλιτέχνης ανέβασε ένα 3λεπτο βίντεο την Παρασκευή, όπου εξηγεί τη διάγνωση που έχει λάβει και πως είναι αδυνάτον να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην παγκόσμια περιοδεία του.

Ο ίδιος αναφέρει: «Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ακούγεται να λέει αρχικά.

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» πρόσθεσε, δείχνοντας τη μεριά από την οποία δεν κλείνει το μάτι του και δεν χαμογελά. «Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε.

«Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου μού λέει να ηρεμήσω» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον λόγο που πήρε την απόφαση να ακυρώσει τις εμφανίσεις του, καταλήγοντας: «Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω».

Ο τραγουδιστής την περσμένη Τρίτη ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις «επόμενες παραστάσεις» της παγκόσμιας περιοδείας του «Justice World Tour» αναφέροντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό. Έκανα τα πάντα για να βελτιωθώ, αλλά η ασθένειά μου επιδεινώνεται. Ραγίζει η καρδιά μου που πρέπει να το κάνω αυτό. Σε όλους τους ανθρώπους μου, σας αγαπώ τόσο πολύ, θα ξεκουραστώ και θα γίνω καλύτερα», έγραψε στα social media για την ακύρωση των εμφανίσεών του.

Σχετικά Αρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα