Θανάσης Βισκαδουράκης

Βισκαδουράκης: «Είμαι το πέμπτο παιδί μιας οικογένειας με κωφούς γονείς» -Τα δύσκολα παιδικά χρόνια (βίντεο)

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια, όπου και παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο στο οποίο, όπως είπε, υπήρχε ξύλο από τους υπεύθυνους περιγράφοντας πώς βοήθησε κάποιον να δραπετεύσει από εκεί.

«Ήμασταν πολλά παιδιά (…) Μπαίνοντας μέσα ήμουν το πιο μωρό μεγαλώνοντας έφτασα τρίτη λυκείου, όλοι οι μεγαλύτεροι μου είχαν δραπετεύσει. Μόλις έφταναν πρώτη, δευτέρα λυκείου έφευγαν όλοι, εγώ δεν δραπέτευσα ποτέ, ήμουν το πρώτο παιδί που δεν απέδρασε από το ορφανοτροφείο», αποκάλυψε ενώ συμπλήρωσε πως είχε βοηθήσει ένα άτομο να δραπετεύσει, το οποίο χρόνια αργότερα τον επισκέφθηκε σε θεατρική παράσταση.

Μιλώντας για τον πατέρα του ο ηθοποιός είπε συγκεκριμένα «Μου έρχεται αυτή η αυστηρότητα στο πρόσωπό του. Όταν ήμουν μικρός και πήγα να τον δω μου είχε είπε: “Γιατί ήρθες; Πίσω”! Αυτό δεν θα το ξεχάσω. Ήταν αυστηρός, είχε κανόνες».

«Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη πριν πεθάνει. Του λέω “Μπαμπά, θα πας εκεί θα τα πεις επάνω με τον Μεγάλο. Εγώ να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ. Μου είπες κάποτε φύγε, τέλος. Ούτε δανεικά μου ζήτησες έκτοτε, ούτε τίποτα άλλο”» πρόσθεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ενώ στην ερώτηση αν αισθάνεται ότι θα μπορούσε ο πατέρας του να είναι πιο τρυφερός μαζί του απάντησε: «δεν ξέρω αν θα μπορούσε».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin