Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Κυριακή 12/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις θα πρέπει να προσέξουμε σήμερα….

Με την αίσθηση ότι τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν ξαφνικά και εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές, θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Η όψη συνόδου που σχημάτισε νωρίς το πρωί η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα ανατρέψει το σκηνικό που υπήρχε, μέχρι πριν από λίγο καιρό ,στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, και θα μας ωθήσει να ανοίξουμε μια νέα σελίδα.

Τις ανασφάλειες που μπορεί να δημιουργεί, αυτή, η νέα πραγματικότητα, θα μεγεθύνει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, με αποτέλεσμα για λίγο να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να παρασυρθούμε σε εριστικές αντιδράσεις.

Το απόγευμα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό, στην προσπάθεια μας να καλύψουμε τις φοβίες και τις ανασφάλειες μας, να συμπεριφερθούμε με σκληρότητα και ψυχρότητα στους δικούς μας ανθρώπους.

Στην συνέχεια όμως , η διάθεση μας θα αλλάξει και με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βγάλουμε στην επιφάνεια την ρομαντική μας πλευρά, και θα αφήσουμε την διαίσθηση μας να μας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις.

Τους φόβους και τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες πίσω από το σκληρό τους πρόσωπο θα προσπαθήσουν να κρύψουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), τις υλικές και συναισθηματικές σπατάλες θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, ιδιαίτερα αυστηροί και επικριτικοί με τους φίλους τους θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/dendoktoor/beach

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin