Τα παπούτσια που η Άννα Γουίντουρ δεν τα αποχωρίζεται ποτέ εδώ και 30 χρόνια

Η ιέρεια της μόδας, γνωστή για το εξαιρετικό της γούστο και διευθύντρια της Αμερικάνικης Vogue Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε ότι δεν αποχωρίζεται ποτέ εδώ και 30 χρόνια τα μοναδικά αυτά παπούτσια, Manolo Blahnik.

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς ότι αυτή που διαμορφώνει τα trends έχει μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια. Ή σχεδόν. Αυτό το αποφασιστικό βήμα με το οποίο πηγαίνει σε επιδείξεις μόδας και άλλες εκδηλώσεις μόδας, το οφείλει τις περισσότερες φορές σε ένα μοντέλο σανδαλιών με την υπογραφή Manolo Blahnik. Γόβες στιλέτο περίπου δέκα εκατοστών, σταυρωτά δερμάτινα λουράκια συχνά μπεζ, ανάγλυφο σχέδιο: το ζευγάρι αυτό την ακολουθεί παντού σε δύο εκδοχές, mule ή πέδιλο. Και αυτό, από το 1994…

Τα παπούτσια Manolo Blahnik που περιγράφονται ως «σέξι και θηλυκά και κάνουν τα πόδια και την εμφάνισή σας να φαίνονται απίστευτα», έχουν κερδίσει εδώ και καιρό την καρδιά της Άννα Γουίντουρ. Στενή φίλη της σχεδιάστριας από τα πρώτα χρόνια της «Vogue» στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1980, η διάσημη εκδότρια έχει ορκιστεί πίστη στα σχέδιά του. Ονομάστηκαν «Callasli» προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας, αυτά τα σανδάλια τροποποιήθηκαν από την Anna Wintour το 1994, σφραγίζοντας έτσι τη μοίρα τους για πάντα.
Έκτοτε, έχει κάνει νέες κόπιες πολλές φορές τη σεζόν, φτιαγμένες στα μέτρα της, με βάση τα πόδια της. Τόσο που δεν αποχωρίζεται καθόλου το μοντέλο, το οποίο ο ίδιος ο Manolo Blahnik ονόμασε «AW».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα