Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Δευτέρα 13/2022, σε τι εστιάζουμε.

Παιχνιδιάρικη διάθεση και πολλά χαμόγελα μας υπόσχεται η σημερινή ημέρα…

Με καλή διάθεση, χαμόγελο και αισιοδοξία θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα περάσουμε μια όμορφη μέρα γεμάτη όμορφες στιγμές, παρέα με καλούς φίλους και διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια.

Η χαρά μας,  όσο θα προχωράει η μέρα,  θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού κάτω από την θετική επιρροή της όψης τριγώνου της Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα νιώσουμε ότι έχουμε δίπλα μας ένα φύλακα άγγελο, ο οποίος μας βοηθάει, μας γεμίζει αισιοδοξία και φέρνει πάντα στο πλευρό μας τους ανθρώπους που μπορούν να σταθούν και να μας βοηθήσουν σε κάθε μας στιγμή.

Μετά το μεσημέρι, η πρόσκληση από ένα φιλικό μας πρόσωπο για καφέ μπορεί να συνδυαστεί μαζί με μια επίσκεψη στο κοντινότερο μουσείο ή σε ένα μοντέρνο βιβλιοπωλείο όπου μπορούμε να κάνουμε και τις απαραίτητες αγορές.

Ενώ αργά το απόγευμα, η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους, μας υπόσχεται την έναρξη μιας πολύ ενδιαφέρουσας περιόδου, γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ευχάριστες νέα και πολλά ταξίδια.

Την τύχη με το μέρος τους σήμερα θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), τα επικοινωνιακά τους ταλέντα θα ξεδιπλώσουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Επιρρεπείς σε σπατάλες θα είναι σήμερα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ μυστικές συναντήσεις θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Alexas_Fotos/kermit

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin