Τα δύο ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα

Υπάρχουν δύο ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα. Ο Ταύρος και ο Ζυγός χάνουν πολύ εύκολα το ενδιαφέρον τους και για αυτό παρατάνε και πολλά πράγματα στη μέση. Πρέπει να βρεθεί το μυστικό, ώστε να τους κεντρίζει συνεχώς το ενδιαφέρον τους. Ένα στοίχημα θα ήταν μία πρόκληση για να ολοκληρώσουν κάτι.

Ταύρος

Είναι γνωστό ότι ο Ταύρος έχει τον δικό του ρυθμό στα πάντα. Δεν μπορείς εύκολα να δεσμεύσεις χρονικά έναν Ταύρο, δεν το κάνει επίτηδες, απλά δεν το έχει στο dna του. Έχει υπολογίσει συγκεκριμένο χρόνο για το οτιδήποτε πράξει. Ο Ταύρος αγαπάει το σπίτι του, το κρεβάτι του, τον καναπέ του, την καρέκλα του και την ξαπλώστρα του. Δεν θέλει να προσθέτει νέες δραστηριότητες ή δουλειές στο ήδη πρόγραμμά του. Αυτή η αδρανοποίηση τον κάνει να βαριέται τα πάντα. Πρέπει να ενθουσιαστεί με κάτι και να έχει ένα ισχυρό κίνητρο για να το ολοκληρώσει.

Ζυγός

Ο Ζυγός βαριέται πολύ εύκολα και το γνωρίζει. Αρχίζει πολλά πράγματα και συνήθως τα αφήνει στη μέση. Μία λύση που ακολουθεί είναι να επιμερίζει το τι έχει να κάνει σε μικρά κομμάτια, ώστε να καταφέρει να το ολοκληρώσει. Δεν του αρέσει η δέσμευση, ούτε συνδρομή στο γυμναστήριο δεν μπορεί να ολοκληρώσει. Θέλει ότι κάνει να του δίνει έμπνευση και να τον απελευθερώνει ταυτόχρονα. Ο προσωπικός χρόνος για τον Ζυγό είναι σημαντικός και τον αξιοποιεί στο έπακρο.

Photo cover:pixabay.com/DanaTentis/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin