Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τα άλλαξε όλα μετά το διαζύγιο: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «λιώνει» από έpωτα για τον γοητευτικό σύντροφό της

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου γύρισε σελίδα στη ζωή της και μίλησε ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο και τη μεταξύ τους σχέση.

Συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο thetoc.gr, όπου αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Aκολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

-Επειδή βλέπω πραγματικά μια καινούργια Ζωή συνετέλεσε αυτή η σχέση στο να αλλάξετε;

Σίγουρα με άλλαξε και είναι μία σχέση που έχει ανοιχτές διαδρομές και έχει διαρκώς ανοιχτούς δρόμους. Και είναι και μία σχέση που έχει τις προκλήσεις της κι εμένα μ’ αρέσουν οι προκλήσεις. Μ’ αρέσει τα πράγματα να μην είναι ούτε συμβατικά ούτε δεδομένα, να είναι ενεργά και να είναι ζωντανά. Να διεκδικείς τον άλλο και να σε διεκδικεί ανά πάσα στιγμή.

-Συμβαίνει αυτό;

Ναι συμβαίνει. Ο ένας διεκδικεί τον άλλον συνεχώς. Ζούμε μαζί πια και αυτό που με τράβηξε περισσότερο σ’ εκείνον είναι το μυαλό του. Είναι ένας άνθρωπος με φοβερή διεισδυτικότητα πνεύματος, πάρα πολύ ευαίσθητες κεραίες και αντίληψη και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος πάρα πολύ ακέραιος και ηθικός. Αυτά είναι πράγματα που εμένα με ελκύουν με καταλυτικό τρόπο.

-Πόσο καιρό μετά τη γνωριμία αποφασίσατε ότι ήταν ο άνθρωπος στη ζωή σας;

Κανείς δεν ξέρει. Βγήκε αυθόρμητα κάποια στιγμή στην πορεία. Μοιραζόμαστε πολλά κοινά που έχουν να κάνουν και με την αγάπη μας για τις δραστηριότητες που κάνουμε μαζί, για τη φύση, για τα ταξίδια. Ταυτόχρονα έχουμε μία όμορφη σχέση και με τα παιδιά του τα οποία τα αγαπώ πολύ. Όμως ο καθένας έχει και μια δική του πορεία και την δική του διαδρομή. Παρά το ότι τον κοροϊδεύω ότι θα γινόταν καλός δικηγόρος και επίσης τον κοροϊδεύω ότι θα γινόμουνα καλή ηθοποιός γιατί έχω πάρει το πρώτο βραβείο θεάτρου τέχνης ως μαθήτρια με την σχολική ομάδα.

-Είστε ερωτευμένη με τον Διαμαντή;

Ναι είμαι, μου απαντάει.

-Τι αλλάζει ο έρωτας στον άνθρωπο;

Ωραία ερώτηση, νομίζω ότι ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη στον άνθρωπο, καταλυτική και καθοριστική. Ταυτόχρονα όμως είναι και βασανιστική όλα αυτά συνυπάρχουν.

-Θα ξαναπαντρευόσασταν μια και όπως λέτε έχετε βρει τον άνθρωπο τη ζωή σας;

Αυτό θα το δούμε, θα το δούμε.

-Θα θέλατε να κάνετε και δικά σας παιδιά;

Είναι κάτι που θα το ήθελα χωρίς να το έχω όμως προσπαθήσει. Είναι κάτι που το θέλω, το θέλω και δεν το έχω αποκλείσει.

-Βλέπω μια συνολική αλλαγή πάνω σας προσέχετε πια περισσότερο τον εαυτό σας;

Προσπαθώ να τον προσέχω περισσότερο. Εδώ και δύο χρόνια έχω ένα φοβερό προπονητή τον κ. Ζαχαρόπουλο που είναι μεγάλος αθλητής, πρωταθλητής, αρχηγός της ολυμπιακής ομάδας, μεγάλη προσωπικότητα και έχω την τύχη να προπονούμαι μαζί του τρεις φορές την εβδομάδα και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Με τον Διαμαντή κάνουμε μαζί και τις αθλητικές μας δραστηριότητες αλλά επειδή είμαστε και λίγο διαφορετικές προσωπικότητες δεν συμπίπτουμε πάντα σε όλα.

Να αναφέρουμε πως πολλοί θυμούνται τον Διαμαντή Καραναστάση από τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου υποδύθηκε τον γιατρό στο επεισόδιο «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin