Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεχόμουν πολύ άσχημα σχόλια για το σώμα μου, σκεφτόμουν να παρατήσω την καριέρα μου»

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε πολλές αποκαλύψεις άγνωστες στο κοινό στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Μεταξύ άλλων η σταρ αποκάλυψε πως στα πρώτα της βήματα δέχτηκε body shaming, καθώς οι καμπύλες της δεν ταίριαζαν στα πρότυπα ομορφιάς τότε. «Είμαι Λατίνα, το περίμενα», ανέφερε
χαρακτηριστικά.

Αν και έχει πλέον θεωρείται από τις πιο σέξι γυναίκες, είναι σίγουρη για τον ευατό της και την εμφάνισή της και το δείχνει κάθε φορά, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει περάσει πολλές δυσκολίες και μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει για αυτές ανοιχτά. Η ίδια είπε ότι στο παρελθόν έφτασε σε σημείο να σκεφτεί να παρατήσει την καριέρα της εξαιτίας του body shaming που δεχόταν.

Στο ντοκιμαντέρ, η Λόπεζ είπε πως αν και οι καμπύλες της πλέον, της δίνουν αυτοπεποίθηση, κάποτε ήταν ο λόγος που σκέφτηκε να αφήσει τη μουσική…

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Έπρεπε να βρω ποια πραγματικά ήμουν και να πιστέψω σε αυτό και σε τίποτα άλλο», λέει σε μία σκηνή του ντοκιμαντέρ, εξηγώντας μετά ότι τα πρότυπα ομορφιάς δεν ταίριαζαν με την εικόνα της την περίοδο εκείνη.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, το ιδανικό πρότυπο ομορφιάς ήταν μια γυναίκα πολύ αδύνατη, ξανθιά, ψηλή, χωρίς ζουμερές καμπύλες. Εγώ μεγάλωσα με γυναίκες με καμπύλες, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο ντρεπόμουν. Όμως, είναι δύσκολο να σκέφτεσαι ότι ο κόσμος σε θεωρεί γελοίο για το σώμα σου και σε κοροϊδεύει. Όλο αυτό με επηρέασε με έναν τρόπο που ποτέ δεν ήθελα», εξηγεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, την εμφάνισή του σε ένα πλάνο έκανε και ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος δήλωσε: «Κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει “δεν σε ενοχλεί αυτό;” κι εκείνη μου απάντησε “είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, το περίμενα”».

Αυτή η ανασφάλεια βέβαια ανήκει στο παρελθόν καθώς η ίδια την έκανε δύναμη και σίγουρα δεν θεωρείται τυχαία το απόλυτο θηλυκό της παγκόσμιας showbiz.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin