Search
Close this search box.

Άμπερ Χερντ: «Δεν έχω καθόλου κακή θέληση απέναντί του» – Μιλάει για την αγάπη της για τον Τζόνι Ντεπ, ακόμη και μετά τη δίκη

Σε συνέντευξή της η Άμπερ Χερντ, μίλησε για τη σύγχυση της σχέσης της με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ. «Τον αγαπώ. Τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά», είπε η Χερντ στη Savannah Guthrie του NBC. «Και προσπάθησα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να λειτουργήσει μια βαθιά διαλυμένη σχέση μας. Και δεν μπορούσα. Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις ή αντίθετα μπορεί να είναι πραγματικά εύκολο να το καταλάβεις».  «Αν έχετε αγαπήσει ποτέ κάποιον, θα πρέπει να είναι εύκολο», είπε.
Η αγάπη της γι ‘αυτόν μπορεί βέβαια να προκαλεί σύγχυση αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ντεπ την μήνυσε και επίσης την “τράβηξε” για άλλη μήνυση σε διαφορετική ήπειρο, και έκαναν όλα αυτά τα περίπλοκα, τέσσερα χρόνια αφότου είχαν ήδη, κατά γενική ομολογία, έναν τοξικό γάμο και ένα διαζύγιο με διαμάχες. 

Η δημοσιογράφος ρώτησε: «Υπάρχει ένα μήνυμα όπου ο Τζόνι υπόσχεται για σένα«απόλυτη παγκόσμια ταπείνωση». Νιώθεις ότι αυτό έγινε πραγματικότητα;»
«Ξέρω ότι το υποσχέθηκε. Το κατέθεσα», είπε ο Χερντ. «Δεν είμαι καλό θύμα, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι τέλειο θύμα. Αλλά όταν κατέθεσα, ζήτησα από την επιτροπή να με δει απλώς ως άνθρωπο και να ακούσει τα δικά του λόγια».
Η Χερντ συνέχισε: «Αυτό που αφορούσε το άρθρο ήταν ότι δάνεισα τη φωνή μου σε μια μεγαλύτερη πολιτιστική συζήτηση που κάναμε εκείνη τη στιγμή». Η ηθοποιός του Aquaman έγινε πρεσβευτής της ACLU δύο χρόνια αφού υποσχέθηκε το ήμισυ του διακανονισμού του διαζυγίου της στον οργανισμό και σε συντονισμό με την ACLU έγραψε το άρθρο του 2018 για το οποίο ο Ντεπ την μήνυσε τελικά. Μαζί, η Χερντ και η ACLU σκόπευαν το άρθρο να υποστηρίξει τη νομοθεσία για την υποστήριξη των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Ο πρώην σύζυγος της Χερντ διαφώνησε με τρία μέρη του op-ed, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του: «Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας — και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.” Αν και το άρθρο δεν ανέφερε τον Ντεπ ονομαστικά, ο ηθοποιός και η ομάδα του υποστήριζαν και η κριτική επιτροπή της Βιρτζίνια συμφώνησε, ότι θα μπορούσε να συναχθεί ότι μιλούσε για αυτόν στο κομμάτι. Μια κριτική επιτροπή διαπίστωσε ότι η Χερντ ήταν υπεύθυνη και για τις τρεις κατηγορίες, επιδικάζοντας στον Ντεπ αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, δεδομένου ότι η τιμωρητική αποζημίωση έχει ανώτατο όριο στα 350.000 δολάρια στη Βιρτζίνια, είναι έτοιμος να χάσει 10,35 εκατομμύρια δολάρια. Οι δικηγόροι του Ντεπ δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν θα υποχρεώσει τη Χερντ να πληρώσει και ο δικηγόρος της Χερντ είχε δηλώσει προηγουμένως στο Today ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Η Χερντ είπε στην Γκάθρι ότι είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην δυσφημήσει τον Ντεπ στο γράψιμο του op-ed. «Ήταν σημαντικό για μένα να μην το κάνω ή να τον δυσφημήσω», είπε. «Είχα δικηγόρους, ομάδες δικηγόρων, να εξετάσουν όλα τα προσχέδια». Φοβάται ότι κάθε φορά που θα μιλήσει για όσα συνέβησαν, θα παρουσιάσει «άλλη μια ευκαιρία για αυτού του είδους τη φίμωση, κάτι που, υποθέτω, πρόκειται να κάνει μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Έχει σκοπό να πάρει τη φωνή σου».

Η Χερντ απάντησε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που απάντησε και στο διακαστήριο: «Έδωσα μια υπόσχεση και αυτή η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα με την πάροδο του χρόνου». Όταν η Γκάθρι ρώτησε αν πίστευε ότι η αποτυχία της να πληρώσει το συνολικό ποσό, συν ένα κλιπ της σε μια εκπομπή -που ισχυρίζεται ότι πλήρωσε ολόκληρο το ποσό-, αμφισβήτησε την αξιοπιστία της στα μάτια της  επιτροπής, η Χερντ απάντησε: «Δεν ξέρω , γιατί αισθάνομαι ότι τόσο μεγάλο μέρος της δίκης είχε σκοπό να ρίξει αμφιβολίες για το ποιος είμαι ως άνθρωπος, την αξιοπιστία μου, για να με αποκαλέσει ψεύτρα με κάθε τρόπο».

Αφού η Χερντ και ο Ντεπ κατέληξαν σε συμφωνία διαζυγίου το 2016, η Χερντ είπε σε μια δήλωση ότι θα μοιράσει όλα τα χρήματα που έλαβε μεταξύ του ACLU και του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες. Ο COO του ACLU είπε στο δικαστήριο ότι ο οργανισμός είχε λάβει σχεδόν τα μισά από τα υποσχεθέντα κεφάλαια, αλλά όταν το ACLU ζήτησε την πληρωμή το 2019, έμαθε ότι η Heard αντιμετώπιζε «οικονομικές δυσκολίες».

Η ηθοποιός σχεδιάζει ακόμα να πληρώσει ολόκληρο το ποσό που υποσχέθηκε.

Όσο για το τι θα ακολουθήσει, η Χερντ είπε: «Θα γίνω μαμά πλήρους απασχόλησης, ξέρετε, όπου δεν χρειάζεται να κάνω συνεχώς κλήσεις με δικηγόρους», προσθέτοντας ότι αν μια μέρα χρειαστεί να εξηγήσει στην κόρη της τι συνέβη, «Νομίζω ό,τι και να γίνει, κάτι θα σημαίνει».

«Έκανα το σωστό. Έκανα ό,τι μπορούσα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την αλήθεια», κατέληξε.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα