Αντιδρά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή, στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη (βίντεο)

Η προφυλακισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου, αντιδρά μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται για τις νέες δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη. «Κεραυνοβολήθηκα, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου σκότωσε τα τρία μας παιδιά» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα έδειξε για μία ακόμη φορά σοκαρισμένος από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πιο αναλυτικά, χθες βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια, οι οποίοι «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε ότι πλέον αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η -εν διαστάσει πλέον- σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι πιθανό να έχει σκοτώσει και τα τρία παιδιά τους.

Σε επικοινωνία που είχε η ίδια εκπομπή με τον δικηγόρο της 33χρονης, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, διευκρινίστηκε ότι Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγός της θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος το οποίο δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση», ανέφερε σε δήλωση μέσω του δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin