Χρήστος Λούλης: Η απίστευτη ατάκα για την εμφάνιση του στην Επίδαυρο

Για την υποκριτική και την πατρότητα μίλησε ο Χρήστος Λούλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show».

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει σε μιούζικαλ, ενώ με μια ατάκα αποδόμησε την Επίδαυρο.

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι», σχολίασε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με την παρατήρηση του παρουσιαστή πως πολλοί ηθοποιοί αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο «καβαλάνε το καλάμι».

«Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγω της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης στη συνέχεια.

Για τον ρόλο του ως πατέρας ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις…Προσπαθείς πάντα να γίνεις καλύτερος από τον πατέρα σου, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις όλα τα λάθη, κάποια στιγμή θα το κάνεις και εσύ. Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…» είπε ο ηθοποιός.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin