Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 25/06/2022, σε τι εστιάζουμε.

Την ψυχραιμία και την υπομονή μας είναι σημαντικό να διατηρήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις σήμερα….

Με αρκετό εκνευρισμό θα ξεκινήσει η μέρα, για τους περισσότερους από εμάς. Ηθικός αυτουργός για την νευρικότητα μας θα είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και θα μας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Προς το μεσημέρι, στην προσπάθεια μας να μην δείξουμε τις αδυναμίες μας και το πόσο ευάλωτοι νιώθουμε, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας κάνει ψυχρούς και απόμακρους με τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ τα σχόλια μας θα είναι ιδιαίτερα επικριτικά.

Το βράδυ η διάθεση μας θα αλλάξει, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αφήσουμε πίσω μας ότι μας πλήγωσε και θα επικεντρωθούμε, με μεγαλύτερη σιγουριά στους προσωπικούς μας στόχους. Άτυχοι θα είναι μόνον όσοι προσπαθήσουν να μας ξαναδημιουργήσουν προβλήματα.

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά πιεστικοί για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, συναισθηματικά πιεσμένοι θα νιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/planet_fox/tree

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin