Σάντρα Μπούλοκ: Αποκάλυψε για ποιο λόγο κάνει «παύση» από την υποκριτική

H Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε ότι κάνει «παύση» από την υποκριτική σοκάροντας τους θαυμαστές της.
Η χολιγουντιανή σταρ εξομολογήθηκε γιατί βάζει (προσωρινά) τέλος στην καριέρα της.

Τον περασμένο Μάρτιο η Σάντρα Μπούλοκ σόκαρε αρχικά τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Τότε η ηθοποιός δεν ξεκαθάρισε πόσο καιρό σκοπεύει να λείψει από τον χώρο, ωστόσο τόνισε ότι θα το κάνει για τα παιδιά της.

«Είμαι τόσο κουρασμένη…», αποκάλυψε.
Ωστόσο σε χθεσινή αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, δήλωσε πως ανυπομονεί να «ελαφρύνει» το πρόγραμμά της, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

«Νιώθω ότι είμαι στη φάση του burnout. Είμαι τόσο κουρασμένη, που ξέρω ότι δεν είμαι σε θέση να πάρω σωστές κι έξυπνες αποφάσεις», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε ότι θέλει να είναι δίπλα στα παιδιά της και να πάρει τον χρόνο της, ώστε να τα δει να μεγαλώνουν. «Δεν θέλω να χάσω στιγμές μαζί τους», τόνισε.

Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μητέρα του 12χρονου Λούις και της 10χρονης Λέιλα.

«Το μέρος που με κάνει πλέον, ευτυχισμένη είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω τα παιδιά μου. Θέλω να βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ειδικά, τα μωρά μου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πώς να ασχοληθώ με τη δουλειά;», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, στο «Entertainment Tonight».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin