Το ξεχωριστό ξενοδοχείο στην Ίο που είναι ένα από τα ομορφότερα του κόσμου

Βρίσκεται και δικαίως στο club των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως. Εκεί πάντως το έχουν κατατάξει οι NY Times! Το σίγουρο είναι οτι πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που δεν συγκρίνεται με άλλο, είναι μια κατηγορία μόνο του.

Ούτε στην Μύκονο, ούτε στην Σαντορίνη, αλλά στην Ίο,  βρίσκεται το Calilo, σε μια υπέροχη τοποθεσία στην όμορφη παραλία του Παπά, προσφέροντας ένα καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης μέσα σε ένα δραματικό φυσικό περιβάλλον. 

Το Calilo, είναι χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στην ατμόσφαιρα του νησιού! Διαθέτει στην γη του, μονοπάτια μήκους 6 μιλίων, υπαίθριο σινεμά και βιολογικό κήπο με προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο. Αναδυώμενο και σκαλισμένο από ντόπιο βράχο, το Calilo αγκαλιάζεται από 1.000 στρέμματα προστατευόμενης γης και περιβάλλεται από έξι μίλια χρυσής άμμου, περιτριγυρισμένο από την καταγάλανη θάλασσα.

Σε μια απομακρυσμένη γωνιά της παρθένας Ίου, στην καρδιά των Κυκλάδων και σε απόσταση αναπνοής από τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης, αυτό το καταφύγιο 30 σουιτών προσφέρει μια απόδραση από τη φασαρία και τα πλήθη. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια ηλιόλουστη απομονωμένη γωνιά, που περιβάλλεται από υπεραιωνόβιες ελιές, φυσική ομορφιά και τέχνη σε όλο τους το μεγαλείο.

Το Calilo είναι ένα ήσυχο καταφύγιο, ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα διάσωσης του περιβάλλοντος – και το όραμα μιας οικογένειας. Είναι ένας τόπος όπως κανένας άλλος γιατί από την αρχιτεκτονική έως τον εσωτερικό σχεδιασμό και τα εντυπωσιακά έργα τέχνης και εγκαταστάσεις, είναι η εκπλήρωση του ονείρου μιας οικογένειας που έχει στόχο τη διατήρηση, την προστασία και την καλλιέργεια αυτής της γοητευτικής γης. Ένα όνειρο και μια θελκτική μαγεία που θέλει να μοιραστεί μαζί σας.

qrf_soft

Ανακαλύψτε την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και μοναδική φιλοσοφία. Χαλαρώστε, νιώστε την αρμονία και επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και τη φύση. Νιώστε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας, το αλάτι στο δέρμα σας, τον ήλιο που διαρρέει στα οστά σας. Κοιμηθείτε βαθιά, ονειρευτείτε, υπάρξτε. Απλά Απολαύστε το!

Είτε η προτεραιότητά σας είναι η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, η πανοραμική θέα στον κόλπο είτε ακόμη και η άμεση πρόσβαση στην παραλία, το Calilo αποτελεί το κατάλληλο μέρος. Υπάρχουν 30 πολυτελείς σουίτες, καθεμία ξεχωριστά σχεδιασμένη και διαθέτει κομψούς εσωτερικούς χώρους από μάρμαρο. Από ένα έως τρία υπνοδωμάτια, το καθένα έχει το δικό του USP, από πανοραμική θέα στη θάλασσα και πρόσβαση στην παραλία, έως ονειρεμένες πισίνες, μπαρ στην πισίνα και ρομαντικά κρεβάτια στον εξωτερικό χώρο…

nor_soft

Info: calilo.com | Insta. calilo_ios

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin