Δήμητρα Πισπιρίγκου: Νέα αποκάλυψη – Η κατάθεσή της «φωτίζει» την ώρα θανάτου της Ίριδας (βίντεο)

«Φως» στην ώρα θανάτου της Ίριδας φαίνεται πως ρίχνει η κατάθεση που έδωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα μετά τη δημοσιοποίηση των πορισμάτων των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου έδωσε κατάθεση στη ΓΑΔΑ, η οποία και διήρκησε σχεδόν εννιά ώρες. Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του, τόνισε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν «ήρεμη, ψύχραιμη και πανέτοιμη», επισημαίνοντας πως «αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας».

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ήταν μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα. Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποκάλυψε πως η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, δεν προσδιόρισε με σαφήνεια τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η 33χρονη, το ξημέρωμα της 21ης Μαρτίου του 2021, όταν σηκώθηκε για να πάει στην Ίριδα και πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή.

Όπως υπενθυμίζεται στο κανάλι, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, στις αρχές Απριλίου του 2021, είχε υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε από το κρεβάτι και επέστρεψε σε ένα λεπτό, αφού της είχε βάλει την πιπίλα., ωστόσο, όπως κατέθεσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τώρα στο Ανθρωποκτονιών, αφού γύρισε στο κρεβάτι τη ρώτησε «αν τάισε τη μικρή».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin