Τα τρία πιο γενναιόδωρα ζώδια

Υπάρχουν τρία ζώδια που μαγεύουν με την γενναιοδωρία τους, μπορεί να έχουν άλλα ελαττώματα αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι τσιγκούνηδες. Ο Ταύρος. ο Λέων και ο Ζυγός είναι τα τρία ζώδια που η γενναιοδωρία τους ξεχειλίζει…. δεν χαλάνε ποτέ χατήρι.

Ταύρος

Του Ταύρου του αρέσει η καλή ζωή και τους αρέσει να περνάνε καλά και οι γύρω του. Λατρεύει το καλό φαγητό, τα ταξίδια, τις απολαύσεις και αυτό δεν ισχύει μόνο για αυτόν, αλλά τα προσφέρει και στο ταίρι που έχει δίπλα του. Προσφέρει απλόχερα και την αγάπη του και τα υλικά αγαθά που διαθέτει. Ο Ταύρος είναι πάντα ένα στήριγμα και μάλιστα γενναιόδωρα.

Λέων

Του Λέοντα του αρέσει ότι είναι μεγαλειώδες, λάμπει και έχει ένταση. Τη μεγαλοψυχία του και την γενναιοδωρία του την μοιράζεται με όποιον έχει δίπλα του. Θέλει το ταίρι του να λάμπει το ίδιο με αυτόν, είναι και θέμα γοήτρου. Η λέξη κλειδί που τον χαρακτηρίζει είναι το “μοιράζομαι με το ταίρι μου τα πάντα”. Όταν νιώσει αγάπη και φροντίδα την ανταποδίδει στο έπακρο.

Ζυγός

Του Ζυγού η γενναιοδωρία ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Πολλές φορές ξεχνάει τον ίδιο του τον εαυτό και ασχολείται μόνο με το ταίρι του. Όταν νιώσει ότι αγαπάει δίνει όλη του την προσοχή και την αγάπη του στο ταίρι του και το δείχνει με κάθε τρόπο, πολλές φορές γίνεται και πιεστικός, χωρίς να το καταλαβαίνει.

Photo cover:pixabay.com/Pexels

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα