Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Δευτέρα 27/06/2022, σε τι εστιάζουμε.

Έμφαση στην επικοινωνία θα δώσουμε σήμερα….

Σε γρήγορους αλλά ιδιαίτερα ευχάριστους ρυθμούς κινηθούμε σήμερα, και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από νωρίς το πρωί. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους, θα μας βοηθήσει να χρησιμοποιήσουμε την ευστροφία και την διπλωματία μας για να ξεφύγουμε από τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην δουλειά μας.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης το χιούμορ και αλλά και τα εύστοχα σχόλια μας θα μας βοηθήσουν να άλλη μια φορά να ξεχωρίσουμε.

Το μεσημέρι, εκτός από τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους και συνεργάτες, είναι πιθανό να χρειαστεί να περάσουμε κάποιες ώρες στο αυτοκίνητο μας, εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το τέλος της ημέρας θα μας βρει πιο ήρεμους, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας για να οργανώσουμε τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας. Παράλληλα, στην προσωπική μας ζωή θα γίνουμε λίγο πιο τολμηροί με το ταίρι μας.

Το ταλέντο τους στην επικοινωνία θα δείξουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), σε παρορμητικά έξοδα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού  Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, με διπλωματικό τρόπο θα ξεφύγουν από τις κακοτοπιές οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/fancycrave1/hands

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin