Τα δύο ζευγάρια ζωδίων που έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πετύχουν στην σχέση τους

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποια ζευγάρια που από την αρχή της σχέσης τους φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν. Συνήθως είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, με εντελώς ξεχωριστά ενδιαφέροντα. Οι δύο συνδυασμοί που έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πετύχουν στην σχέση τους είναι Τοξότης-Παρθένος και Δίδυμος-Ιχθύς.

Τοξότης & Παρθένος

Ο Παρθένος είναι χαρακτήρας της απόλυτης τάξης και του προγραμματισμού, ενώ ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε “φτου ξελευθερία”. Ο Παρθένος είναι σταθερός και ο Τοξότης είναι όπου γης και πατρίς! Ο Παρθένος θέλει το σπίτι του και την ησυχία του και ο Τοξότης τα ταξίδια και την περιπέτεια. Ο Παρθένος θέλει το γάμο και την οικογένεια και ο Τοξότης λατρεύει να είναι εργένης και η οικογένεια του είναι οι γονείς του και τα αδέλφια του. Είναι σχεδόν αδύνατον να πετύχει αυτός ο συνδυασμός σε μία σχέση.

Δίδυμος & Ιχθύες

Στο συνδυασμό Δίδυμο-Ιχθύ, έχουμε τέσσερα άτομα σε σχέση και όχι δύο. Τόσο ο Δίδυμος όσο και ο Ιχθύς έχουν από δύο προσωπικότητες, οπότε φανταστείτε τι επικρατεί σε αυτή τη σχέση! Μία βασική του σύγκρουση είναι ότι και οι δύο λένε συχνά ψέματα και δημιουργείτε ένα σκηνικό με πολλές ασάφειες και αναληθής προθέσεις. Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος για τον χαρακτήρα του Διδύμου και πολύ συχνά επέρχεται ο χωρισμός.

Photo cover:pixabay.com/Engin Akyurt 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin