Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του, Σάμουελ τράκαρε μια Lamborghini των 225.000$…

Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ, Σάμουελ, χτύπησε μια Lamborghini των 225.000$ πάνω σε μια BMW αφού ο πατέρας του τον άφησε πίσω από το τιμόνι ενός τέτοιου αυτοκινήτου που φτάνει κατά τη διάρκεια βόλτας με την Τζένιφερ Λόπεζ στην αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων του Λος Άντζελες.

Ο 10χρονος γιος του  Μπεν Άφλεκ, Σάμουελ,, έκανε όπισθεν την πανάκριβη Lamborghini σε μια σταθμευμένη BMW σε μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες, αφού ο πατέρας του τον άφησε να πάρει το τιμόνι κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής οδήγησης. Ο 49χρονος ηθοποιός, επέτρεψε στον μικρό γιο του  να μπει πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου …


Ο Άφλεκ, και η Τζένιφερ Λόπεζ κοιτούσαν διαφορετικά αυτοκίνητα όταν το βλέμμα τους τράβηξε η κίτρινη Lamborghini Urus, η οποία νοικιάζεται για 1.475 $ την ημέρα.

Ο Σάμιουελ, μητέρα του οποίου είναι η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ, μπήκε στο μπροστινό κάθισμα ενώ ο κινητήρας ήταν ακόμη σε λειτουργία και έβαλε όπισθεν, κυλώντας το αυτοκίνητο πίσω με αποτέλεσμα να πέσει στο μπροστινό μέρος της λευκής BMW που ήταν παρκαρισμένη ακριβώς πίσω.

Ωστόσο δεν φάνηκε να έχει προκληθεί ορατή ζημιά σε κανένα όχημα από τη σύγκρουση αυτή που έγινε με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Ο Άφλεκ στεκόταν έξω από το αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή και η Lopez καθόταν στο πίσω κάθισμα πίσω ακριβώς από τον Samuel που ήταν στη θέση του οδηγού.

Στη συνέχεια, ο διάσημος ηθοποιός αγκάλιασε τον γιο του και τον καθησύχασε ότι δεν είχε προκαλέσει καμία ζημιά. Ένα άτομο που φαινόταν να είναι της αντιπροσωπείας βρισκόταν δίπλα.

Αφού τα οχήματα ήρθαν σε επαφή, ο Άφλεκ έγειρε στη Lamborghini και μετά περπάτησε πίσω για να κοιτάξει το σημείο όπου τα οχήματα ήρθαν σε επαφή, οπότε ο Samuel βγήκε από το αυτοκίνητο και κοίταξε και εκείνος.
Ο Άφλεκ εθεάθη να παρηγορεί τον γιο του με μια αγκαλιά μετά το περιστατικό. Η Λόπεζ από την άλλη εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι με το αγόρι και να περπατούν αποχωρώντας από την αντιπροσωπεία.

Ένας εκπρόσωπος του Άφλεκ είπε στο TMZ ότι δεν προκλήθηκε καμία ζημιά και όλα ήταν καλά μετά το περιστατικό. Από την άλλη, ένας υπάλληλος της 777 Exotics είπε στο TMZ ότι τα οχήματα ήταν σταθμευμένα κοντά το ένα στο άλλο και ότι «δεν υπήρξε ατύχημα».

Ένας άλλος υπάλληλος είπε στην Post: «Όταν [ο Σάμουελ] μπήκε στο αυτοκίνητο, το έκανε μπρος-πίσω», είπε. «Έχουμε λίγα και τα αυτοκίνητα είναι κοντά». ‘Όλοι ήταν καλά!’ πρόσθεσε. «Έμοιαζαν χαρούμενοι και συνέχισαν την περιήγησή τους. «Η αντιπροσωπεία θα τους καλωσόριζε ξανά με μεγάλη χαρά».

«Ο Άφλεκ λατρεύει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν ».

Ο Samuel είναι το μικρότερο παιδί του Affleck με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner,. Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης τις κόρες Violet, 16, και Seraphina, 13.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin