Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Tρίτη 28/06/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα μας θα δείξουμε σήμερα…

Με μια πολύ δυναμική όψη θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα, η συνάντηση του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να μείνουμε εστιασμένοι στους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους. Το κλειδί της επιτυχίας το έχουμε στα χέρια μας, αφού ανάλογα από το πόσο καλοί μαθητές ήμασταν, θα δουλέψουμε ακούραστα και μεθοδικά και με ενθουσιασμό.

Από την άλλη πλευρά, θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, και οι στιγμές που θα έχουμε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες μας.

Νωρίς το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και κυκλοθυμικούς και αυτό μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με τους συναδέλφους μας στο χώρο της εργασίας μας, αλλά και τη σχέση μας με τον σύντροφο μας στον οποίο μπορεί να ξεσπάσουμε τα νεύρα μας ή να του δείξουμε το πόσο ευάλωτοι είμαστε.

Αποφασισμένοι να πετύχουν θα είναι σήμερα τόσο οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) όσο και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, από πολλά σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Beto_MdP/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin