Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τετάρτη 29/06/2022, σε τι εστιάζουμε.

Σε νέα ξεκινήματα μας προτρέπει η σημερινή ημέρα….

Με πολλές υποσχέσεις , αλλά και μια τάση υπερβολής, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μεγεθύνει από την μια πλευρά τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας, ενώ από την άλλη πλευρά θα μας παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές.

Στην συνέχεια, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, μας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στο χρήμα.

Σε αυτό το σκηνικό, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μας ωθήσει να βάλουμε σε προτεραιότητα τα θέλω και τις δικές μας συναισθηματικές ανάγκες, τις οποίες μπορεί να εκφράσουμε με υπερβολικό τρόπο. Ενώ σε ότι αφορά τον έρωτα, αυτός μπορεί να κάθετε δίπλα μας σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα είναι και επιρρεπείς στις υπερβολές. Την πιο συναισθηματική τους πλευρά θα βγάλουν στην επιφάνεια οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους τους θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/NickyPe/cap

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα