Ασθενοφόρο

Βόλος: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης Ελένης που γλίστρησε στο μπάνιο

Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης Ελένης προανήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου, που φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους συγγενείς με αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το ΣΚΑΪ το δυστύχημα σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου, όταν το κορίτσι φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα, να χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν. Οι συγγενείς μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για ηλεκτροπληξία ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση. Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν περαιτέρω οι συνθήκες τραυματισμού της ανήλικης και να εξεταστεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν από την Αστυνομία να καταθέσουν οι γονείς της και οι γιατροί που την εξέτασαν στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου. Το άτυχο παιδί ζούσε στον οικισμό Αλιβερίου με τη μητέρα του, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδελφάκι του, που απέκτησε η μητέρα με τον νέο της σύζυγο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης 14χρονης τελέστηκε το Σάββατο στον Αγ. Σπυρίδωνα. Το κορίτσι ήταν ντυμένο νύφη σε λευκό φέρετρο και στην τελευταία του κατοικία το συνόδευσαν δεκάδες κάτοικοι του οικισμού σε κλίμα οδύνης.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin