Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία – Τι απαντάει ο ίδιος

Ο Ρίκι Μάρτιν αρνείται τους ισχυρισμούς ενδοοικογενειακής κακοποίησης: «Εντελώς ψευδές και κατασκευασμένο» υποστηρίζει ο ίδιος.
“Είμαστε πολύ βέβαιοι ότι όταν γνωστοποιηθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα και ο πελάτης μας Ρίκι Μάρτιν θα δικαιωθεί πλήρως”, είπαν εκπρόσωποι του ηθοποιού.
Ο Ρίκι Μάρτιν αρνείται τις κατηγορίες σε ένα περιοριστικό διάταγμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης που κατατέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο και πιστεύει ότι θα δικαιωθεί πλήρως.

Υποβλήθηκε καταγγελία βάσει του Νόμου 54, γνωστός και ως Νόμος για την Πρόληψη και Παρέμβαση της Οικογενειακής Κακοποίησης, αλλά λόγω της φύσης του νομοσχεδίου οι αρχές δεν αποκάλυψαν το όνομα του καταγγέλοντος.

«Οι ισχυρισμοί εναντίον του Ρίκι Μάρτιν που οδηγούν σε εντολή προστασίας είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένοι», είπαν στο PEOPLE εκπρόσωποι του Μάρτιν. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας θα δικαιωθεί πλήρως».

Η αστυνομία επιχείρησε να εκδώσει το περιοριστικό διάταγμα την Παρασκευή σε μια πολυτελή γειτονιά στο Πουέρτο Ρίκο -από όπου κατάγεται ο τραγουδιστής- ανέφερε το Associated Press.

«Μέχρι τώρα, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τον βρει», είπε στο AP ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άξελ Βαλένθια. Η Βαλένθια είπε στο AP ότι η εντολή εμποδίζει τον Μάρτιν να επικοινωνήσει με το άτομο που υπέβαλε την καταγγελία και ότι αργότερα ένας δικαστής θα αποφασίσει εάν η παραγγελία θα παραμείνει σε ισχύ.

Η Telemundo ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με την καταγγελία είναι ακόμα ασαφείς. Το διάταγμα εκδόθηκε από τον δικαστή Raiza Cajigas Campbell του Πρωτοδικείου του Σαν Χουάν μετά από αίτημα ενός πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι διευκρίνισαν επίσης ότι ο αναφέρων δεν υπέβαλε αρχικά καταγγελία στην αστυνομία, αλλά αντ’ αυτού προσέφυγε στο δικαστήριο για να ζητήσει εντολή προστασίας.
«Επιβεβαιώνουμε ότι η αστυνομία του Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής εντολής προστασίας, βάσει του νόμου 54, που εκδόθηκε κατά του κ. Ενρίκε Μαρτίν», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με τους Hindustan Times.

«Όπως διαπιστώθηκε από τη φύση της διαδικασίας, από τη στιγμή που η Αστυνομία έλαβε αντίγραφο της εντολής προστασίας, μέσω του νέου Κέντρου Επιχειρήσεων και Επεξεργασίας Εντολών Προστασίας (COPOP), η επεξεργασία της συντονίστηκε από τους ανατεθέντες πράκτορες στους στρατώνες Dorado .”

Τα νέα έρχονται αφότου η πρώην μάνατζέρ του Ρεμπέκα Ντράκερ μήνυσε τον τραγουδιστή του “Livin’ La Vida Loca” για περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια σε απλήρωτες προμήθειες, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έλαβε η PEOPLE και κατατέθηκε στο Κεντρικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη.

Ο 50χρονος Μάρτιν, διοικήθηκε από τον Ντράκερ σε δύο ξεχωριστές χρονικές περιόδους — από το 2014 έως το 2018 και αργότερα από το 2020 έως το 2022. Το τελευταίο χρονικό πλαίσιο, σύμφωνα με τον Ντράκερ, οφειλόταν στο ότι «η προσωπική και επαγγελματική του ζωή είναι σε απόλυτη αναταραχή».

Η καταγγελία 15 σελίδων ισχυριζόταν ότι η Ντράκερ βοήθησε τον Μάρτιν μέσω «ηχογράφησης συμβολαίων, περιοδειών και χορηγιών και άλλων επαγγελματικών προσπαθειών», προσθέτοντας: «Με τη Ρεμπέκα στο πλευρό του, ο Μάρτιν κέρδισε εκατομμύρια δολάρια και ως εκ τούτου οφείλει στη Ρεμπέκα σημαντικές προμήθειες».

Η καταγγελία της Ντράκερ ανέφερε επίσης ένα περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2020, όπου ισχυρίστηκε ότι ο Μάρτιν απειλήθηκε με μια «καταγγελία που θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα του».

Υποστήριξε ότι μέσω του συνηγόρου της, ο Μάρτιν «βγήκε αλώβητος και προχώρησε στην επαγγελματική του αναβίωση».

Η Ντράκερ ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μάρτιν «προώθησε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον όπου συνεχώς κακομεταχειριζόταν, χειραγωγούσε και έλεγε ψέματα στη Ρεμπέκα, αναγκάζοντάς την να παραιτηθεί από τη μάνατζέρ του τον Απρίλιο του 2022».

Έκτοτε ισχυρίστηκε ότι ο Μάρτιν την «απειλούσε» «και προσπαθεί να την αναγκάσει να υπογράψει μια συμφωνία με μια ρήτρα μη αποκάλυψης για να φιμώσει τη Ρεμπέκα σχετικά με την απεχθή συμπεριφορά του Μάρτιν που και η ίδια έχει δει και έχει υπομείνει». Η Ντράκερ, ωστόσο, είπε στα έγγραφα ότι «δεν θα σιωπήσει».

Η καταγγελία προσέθεσε: “Για χρόνια, προστάτευε τον Μάρτιν από τις συνέπειες των απερίσκεπτων αδιακρίσεών του. Η Ρεμπέκα το έκανε όχι μόνο επειδή ήταν η μάνατζέρ του, αλλά και επειδή νόμιζε ότι ο Μάρτιν ήταν ο αγαπημένος της φίλος.”

Εκπρόσωπος του Martin αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε από το PEOPLE.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin