Σακίρα: «Μην ανησυχείς» είναι ο τίτλος του πρώτου της τραγουδιού μετά τον χωρισμό με τον Πικέ και οι στίχοι είναι όλο νόημα…

Η Σακίρα λίγο καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ζεράρ Πικέ, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, επέστρεψε ανανεωμένη και με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που ονομάζεται «Don’t you worry», δηλαδή «Μην ανησυχείς»

Η Σακίρα κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι «Don’t you worry» και τα social media έχουν πάρει «φωτιά», αναφορικά με τους όλο νόημα στίχους…

Πρόκειται για μία συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta, ενώ το τραγούδι στις δύο σχεδόν εβδομάδες κυκλοφορίας του έχει σχεδόν 33 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Στο βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas πέφτουν θύματα απαγωγής και αργότερα η Σακίρα ενώνεται με έναν τύπο UFO/Android γυναικών, οι οποίες υπνωτίζονται από τον χορό της και μέσα στα επόμενα πλάνα, οι εξωγήινοι εμφανίζονται να ανταγωνίζονται τους Black Eyed Peas, οι οποίοι στη συνέχεια υποχωρούν με τη Σακίρα και ένα εξωγήινο πλοίο σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Παρόλα αυτά, οι στίχοι του τραγουδιού «Don’t you worry about a thing» (μην ανησυχείς για τίποτα) και «Everything’s gonna be alright» (όλα θα πάνε καλά), έδωσαν σε αρκετούς την εντύπωση ότι η Σακίρα περνά με τον δικό της τρόπο, ένα μήνυμα για τον χωρισμό της με τον Πικέ.

«Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή. Κάνω αυτό που μου αρέσει. Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι. Το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά. Γίνομαι συνέχεια σοφότερη», είναι κάποιοι από τους στίχους που τραγουδά η Λατίνα σταρ στο νέο της κομμάτι – στίχοι που θα μπορούσαν να ταυτιστούν με τα συναισθήματά της, μετά τον χωρισμό της. Ωστόσο, το νόημα όσων λέει παραμένει ένα αίνιγμα και δεν είναι ξεκάθαρο αν το τραγούδι αφορά τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, κάτι που αρκετοί στο Twitter πιστεύουν.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin