Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή – Άρη, Η σκληρή δουλειά, οι γρήγορες αποφάσεις και η τύχη είναι το κλειδί της επιτυχίας

Ο δρόμος προς την επιτυχία, τις περισσότερες φορές, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, εκτός από τύχη και σκληρή δουλειά, πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Στις 05/07 λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθούν σε όψη εξάγωνου (00ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Άρη θα έχουμε την δυνατότητα να κινηθούμε άμεσα και να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, για τις οποίες δεν θα μετανιώσουμε, αφού θα είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Τα όπλα που θα έχουμε αυτές τις ημέρες στην φαρέτρα μας είναι, η ταχύτητα στην σκέψη, η αποφασιστικότητα μας, το πείσμα μας, ο αυθορμητισμός μας αλλά και η ισχυρογνωμοσύνη μας, η καλή συναισθηματική μας κατάσταση. Από την άλλη πλευρά οι ιδέες μας θα είναι ιδιαίτερα έξυπνες, τις οποίες θα καταφέρουμε να περάσουμε με διπλωματικό τρόπο.

Επίσης, αυτές τις ημέρες αρκετοί από εμάς θα έχουμε, εκτός από  πολλές επαγγελματικές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις, όχι μόνο για λόγους δουλειάς αλλά και για αναψυχής.  Κατά τη διάρκεια των προσωπικών  και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα είμαστε αυθόρμητοι, επίμονοι, ενώ δεν θα διστάσουμε να εξωτερικεύσουμε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και στα συναισθήματα μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες αρκετοί από εμάς θα ασχοληθούμε με την φροντίδα του σπιτιού μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 πρώτων ημερών καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συμφωνία με θετικά για αυτούς αποτελέσματα, ενώ από την άλλη πλευρά θα δουλέψουν με ιδιαίτερο πάθος. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν στην άκρη το σκληρό τους πρόσωπο και θα δείξουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα τις κρυμμένες τους ευαισθησίες.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα να περάσουν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια μια επαγγελματικής συζήτησης και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθούν με ιδιαίτερη ευαισθησία με τα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους τους, και θα προσπαθήσουν να τους δώσουν άμεσες λύσεις. Επίσης, αρκετοί θα κάνουν και ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και αναψυχή.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει προστατεύσουν τα κεκτημένα τους στην δουλεία τους, ενώ δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να προστατεύσουν την ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες τους, ενώ θα βρουν έξυπνους τρόπους για να τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων του φιλικού τους κύκλου, οι οποίοι και μπορούν να τους βοηθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/FlashBuddy/girls

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin