Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει ο Κούγιας για το βίντεο με την κλωτσιά στην Βαρβάρα Κίρκη

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την καταγγελία κατά του γνωστού τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη, αφού η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και φέρεται να καταγράφει τον τραγουδιστή να τσακώνεται με την καταγγέλλουσα και να τη χτυπά δεν είναι ο τραγουδιστής, αλλά κάποιος άλλος. Ειδικότερα σημείωσε πως πρόκειται για ένα υλικό «ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, είπε ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που, ενώ της έχει παραγγελθεί, δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης τη χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε. Στο βίντεο που διακινεί στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μια σκιά, δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο», τόνισε, επισημαίνοντας πως «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

Επιπλέον, όπως ανέφερε για τη σχέση τους, «όταν τον έχανε, τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη».

Τέλος, αναφορικά με την καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ζώντας πλέον στη Βουλγαρία, είπε:

«Δώδεκα χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με τον νέο σύντροφό της. Ο κ. Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πώς γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλλουν για ξυλοδαρμό. Δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin