Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τρίτη 05/07/2022, σε τι εστιάζουμε.

Με σταθερά βήματα θα προχωρήσουμε σήμερα…

Χαρούμενοι αλλά και αποφασισμένοι να πετύχουμε θα είμαστε σήμερα, η είσοδος του  Άρη νωρίς το πρωί στο ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει από εδώ και στο εξής να προχωράμε με σταθερά βήματα, να έχουμε υπομονή και να παίρνουμε υπολογισμένα ρίσκα. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί.

Στη συνέχεια, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις στην δουλειά μας, θα κινηθούμε με αποφασιστικότητα, ενώ από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια των προσωπικών μας επαφών θα είμαστε αμετακίνητοι στις θέσεις μας.

Η διάθεση μας θα αλλάξει μετά το μεσημέρι, καθώς εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση μας, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούμε σωστά τις προθέσεις των άλλων ατόμων γύρω μας.

Ευτυχώς προς το βράδυ, όλα αυτά τα περίεργα συναισθήματα που βιώσαμε θα εξαφανιστούν, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα νιώσουμε πιο  σίγουροι από κάθε φορά για τον εαυτό μας, και έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει όχι μόνο για την καριέρα μας, αλλά κυρίως για την προσωπική μας ζωή, και να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο μας.

Γρήγορες αποφάσεις θα πάρουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), τον δυναμισμό τους θα βγάλουν στην επιφάνεια οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί,  Υδροχόοι). Ενώ, από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα περάσουνε οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/heymatthew/bridge

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin