Μπέλα Χαντίντ: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram με τον σύντροφό της ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά στο δρόμο

Η Μπέλα Χαντίντ είναι γνωστό ότι διατηρεί- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά στην προσωπική της ζωής και αποφεύγει τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις στα social media. Αυτά μέχρι χθες, που το μοντέλο αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύντροφό της Μαρκ Κάλμαν. Και μάλιστα μια ανάρτηση όχι με μια απλή φωτογραφία… αλλά με φωτογραφία στην οποία αγκαλιασμένοι οι δύο τους ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου!  
Είναι γνωστό πως η Μπέλα Χαντίντ είναι σε σχέση με τον Μαρκ Κάλμαν αλλά αυτή την ανάρτηση δεδομένου ότι το top model είναι χαμηλών τόνων σε ότι αφορά στην προσωπική της ζωή – μας ξάφνιασε όλους! 

Μέχρι στιγμής, το διάσημο μοντέλο δεν είχε μοιραστεί κάποιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, παρά μόνο μερικές φωτογραφίες, που ποζάρει μαζί του, αλλά και με την παρέα της. Τώρα όμως έκανε τη διαφορά, δημοσιεύοντας ένα… hot στιγμιότυπο! 
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μαζί με τον Κάλμαν, στην οποία ο έρωτάς τους είναι κάτι περισσότερο από φανερός. Η Μπέλα Χαντίντ φοράει μια κοντή φούστα και ένα φούτερ, που παραπέμπει περισσότερο σε κοπέλα της διπλανής πόρτας και όχι σούπερ μόντελ, σηκώνει το ένα της πόδι και φιλάει με πάθος τον αγαπημένο της δημόσια.

Δείτε την ανάρτησή της:

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μπέλα Χαντίντ είχε αναφέρει πως προτιμά να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να έχει διάρκεια.

«Πιστεύω ότι αυτή η σχέση έχει κρατήσει, γιατί κρατάω κι εγώ χαμηλό προφίλ. Όταν δίνεις στους ανθρώπους χώρο να έχουν άποψη για θέματα τόσο προσωπικά, τα δηλητηριάζουν», είχε δηλώσει. Λέτε, να άλλαξε γνώμη; 

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα