Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τετάρτη 06/07/2022, σε τι εστιάζουμε.

Με τις σχέσεις μας θα ασχοληθούμε σήμερα…

Η είσοδος της Σελήνης, νωρίς το πρωί στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε με ιδιαίτερη προσοχή με τις προσωπικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Βασικός μας στόχος είναι να πούμε αυτά που θέλουμε, με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν κατανοητά, χωρίς όμως να προσβάλουμε ή να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους που έχουμε απέναντι μας.

Προς το μεσημέρι, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μας παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις , είτε θυμού είτε χαράς, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την τάση να σπαταλάμε άσκοπα την ώρα μας σε ατελείωτες συζητήσεις με τους συναδέλφους ή με τους φίλους μας, με αποτέλεσμα μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας.

Το βράδυ η καλή μας διάθεση και το κέφι θα επανέρθει, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα χρησιμοποιήσουμε την γοητεία και την διπλωματία μας για να κερδίσουμε την προσοχή ενός ατόμου από το φιλικό μας κύκλο που μας ενδιαφέρει ή για να έρθουμε και πάλι κοντά με τον σύντροφο μας, δίνοντας τέλος σε μια άβολη κατάσταση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα ρίξουν όλη τους την ενέργεια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), σε άσκοπες αγορές είναι πιθανό να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ την γοητεία τους θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των κοινωνικών τους επαφών οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Inactive account – ID 3194556/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin