Η ιστορία της Nastasia Urbano: Ένα πρώην μοντέλο – εκατομμυριούχος που κατέληξε άστεγη

Ένα πρώην μοντέλο που κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια για 20 μέρες δουλειάς είναι τώρα άστεγο στους δρόμους της Βαρκελώνης. Ο λόγος για την 57χρονη σήμερα Nastasia Urbano, που ήταν διάσημο μοντέλο τη δεκαετία του 1980 και το πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων οίκων.

Σήμερα ωστόσο ζει άστεγη στην Ισπανία αφού ο πρώην σύζυγός της πήρε όλα τα χρήματα.

Σε συνέντευξή της στο el Periodico, η Urbano είπε:

«Έκανα όλα τα περιοδικά, με αγαπούσαν όλοι. Μου έδιναν 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο μόνο για 20 μέρες δουλειά, για τρία ή τέσσερα χρόνια… Είχα τα πάντα, ζούσα σαν βασίλισσα. »

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως επαγγελματίας μοντέλο, γνώρισε πολλούς σταρ όπως οι Jack Nicholson, Andy Warhol, Roman Polanski, Melanie Griffith, Don Johnson.

Αλλά η Urbano είπε ότι ο επιτυχημένος τρόπος ζωής της έλαβε τέλος αφού ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της την κατέστρεψαν οικονομικά.

«Το μόνο καλό σε αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Πλήρωσε τα πάντα με τα λεφτά μου. Μόνο δύο μέρες αφότου τον γνώρισα, ήθελε να του αγοράσω μια BMW και εγώ σαν ανόηη έγραψα μια επιταγή. Ήμουν ερωτευμένη. »

Η Ναστασία, η οποία πάσχει από κατάθλιψη, ισχυρίζεται ότι την έδιωξαν από μια σειρά από σπίτια επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιο.

«Θέλω να ζήσω, όχι απλώς να επιβιώσω. Βαρέθηκα να επιβιώνω και να ζητάω χρήματα. Οι άνθρωποι γύρω μου έχουν φύγει, όλοι φεύγουν και δεν εκπλήσσομαι. Θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν καλά. Θέλω να συνέλθω ως άνθρωπος και να είμαι εντάξει, ώστε να είναι περήφανοι για μένα. »

Η Urbano εργάστηκε για μεγάλες μάρκες όπως η Revlon και ο Yves Saint Laurent, εμφανιζόμενη επίσης στο εξώφυλλο της Vogue το 1981.

Μια ομάδα πρώην συναδέλφων της αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα