Τα τρία ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος θα φέρει πολλές ανακατατάξεις και θα δυσαρεστήσει τρία ζώδια. Τον Λέων, τον Σκορπιό και τον Τοξότη. Θα πρέπει να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους κυρίως ως προς την οικογένεια και την εργασία. Θα υπάρξουν τριβές με πρόσωπα που έρχονται σε καθημερινή τριβή μαζί τους.

Λέων

Ο Λέων τον Ιούλιο μόνο εμπόδια θα βρει στον δρόμο του. Στα επαγγελματικά του όλοι θέλουν να του φορτώσουν τις ευθύνες για λάθη και θα τα καταφέρουν. Θα δεχτεί έντονη κριτική με κακή διάθεση και θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τελικά θα συγκρουστεί. Όσον αφορά την οικογένεια θα έχει καβγάδες και αρκετοί θα χωρίσουν μετά από πολλά χρόνια. Πολύ γκρίνια και αρνητική ενέργεια. Ούτε η διακοπές δεν τον σώζουν.

Σκορπιός

Ο Ιούλιος μυρίζει μπαρούτι, Ο Σκορπιός θα φτάσει πολλές φορές τα όρια του και κάποιες φορές δυστυχώς θα τα ξεπεράσει. Θα έχει αρκετούς καβγάδες και προστριβές. Θα βλέπει γύρω του ανθρώπους που θέλουν να του κάνουν κακό και να τον κοροϊδέψουν. Τα κληρονομικά θα έρθουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και θα κόψει κεφάλια, γιατί τα θέλει όλα δικά του. Στα επαγγελματικά θα γίνουν πολλά λάθη και θα έχει πολλές κόντρες.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Καταρχήν θα πρέπει να προσέξει πολύ την υγεία του και να κάνει ένα γενικό check up καθώς να ακολουθήσει και μία δίαιτα. Στα εργασιακά του θα έχει οικονομικά προβλήματα τα οποία τα κουβαλάει χρόνια και απλά ήρθε η ώρα να λυθούν Η οικογένεια επειδή γκρινιάζει δεν τον αντέχει άλλο και θα έχει προστριβές κυρίως για οικονομικούς λόγους. Πολλοί Τοξότες θα χωρίσουν ξαφνικά.

Photo cover:Pixabay.com/Atlantios/storm

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα