Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 08/07/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τον απόλυτο έλεγχο θέλουμε να έχουμε σήμερα…

Στο ξεκίνημα της ημέρας, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει την επιθυμία μας να είμαστε εμείς που θα έχουμε στα χέρια μας, τον απόλυτο έλεγχο, όχι μόνο της δουλειάς και της προσωπικής μας ζωής, αλλά και της ζωής και των αποφάσεων των φίλων και του συντρόφου μας.

Η προσπάθεια μας, λίγο πριν το μεσημέρι, να χειραγωγήσουμε τις σκέψεις και τις αποφάσεις των δικών μας ανθρώπων, είναι πιθανό να ανεβάσουν τους τόνους και να μας οδηγήσουν, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, σε έντονους καυγάδες και κυκλοθυμικά ξεσπάσματα, τα οποία μπορεί προσωρινά να φέρουν την κατάσταση στα άκρα.

Προς το βράδυ, η διάθεση μας θα αλλάξει, και με την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, θα μας βοηθήσει να περάσουμε όμορφα με τους φίλους μας, στους οποίους θα σταθούμε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα, θα εκφράσουμε με πάθος τους φόβους και τα συναισθήματα μας στον σύντροφο μας.

Τη συμπεριφορά τους απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), σε περιττά έξοδα με σκοπό να καλοπιάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, στο παρασκήνιο θα κινηθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).  

Photo cover:pixabay.com/Lazare/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin