Έλενα Ασημακοπούλου

Έλενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου (βίντεο)

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου χώρισαν, όπως γνωστοποίησε η ηθοποιός και επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», ήταν η απάντησή της. Yπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010 και το 2018 έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο.

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωριμία και οι δυσκολίες στο γάμο τους

«Το Πάσχα μετά το ”Ένας μήνας και κάτι” πήγα με τους συναδέλφους μου στη Μύκονο για πρώτη φορά. Την ημέρα του επιταφίου είδα τον Μπρούνο να περνάει από μπροστά μου με μια παρέα και νομίζω τον ερωτεύτηκα. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε ένα εστιατόριο. Οι παρέες μας γνωριζόντουσαν και κάποια στιγμή γίναμε ένα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και στο τέλος μου ζήτησε να πάμε για ποτό. Για μένα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος εκείνος ήθελε απλώς να με γνωρίσει, εγώ πάλι ήξερα πως εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου κι ας ήμουν μόλις 23 ετών. Πιστεύω πολύ στην τύχη και θεώρησα καρμικές όλες αυτές τις συμπτώσεις», είχε εξομολογηθεί η Έλενα Ασημακοπούλου για τη γνωριμία τους.

Μιλώντας η ηθοποιός για την περίοδο που ο Μπρούνο Τσιρίλο σταμάτησε το ποδόσφαιρο, είχε εξομολογηθεί: «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, καθώς η επιστροφή του στην Ελλάδα σηματοδότησε και το τέλος της καριέρας του. Οπότε δεν ήταν εύκολη η μετάβαση. Ούτε ο Μπρούνο μπορούσε να το αποδεχτεί έτσι απλά -παρότι ήταν δική του απόφαση- κι εγώ έπρεπε να δουλεύω κι εκείνος να βρίσκεται πιο πολύ σπίτι ή να κάνει τις εξωτερικές δουλειές της οικογένειας. Τότε ήταν δύσκολα και για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για εμάς. Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin