Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτός είναι ο «όρος» του για να είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα σεζόν (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νόσησε από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να απουσιάζει για μέρες από το πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε πριν λίγες ημέρες για την περιπέτεια με την υγεία του, αλλά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day». O Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι».

Για την κατάσταση της υγείας του, ο ίδιος δήλωσε: «Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή. Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin