Ήλιάνα Παπαγεωργίου

Επανασύνδεση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Όχι, δεν είναι ξανά μαζί με τον Snik (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη με ένα γνώριμο πρόσωπό της από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους τελευταίους μήνες να είναι σε σχέση με τον αρχιτέκτονα, Γιάννη Καραβασάνη. Οι πολυήμερες διακοπές της στα Κουφονήσια είχαν πυροδοτήσει τις φήμες για νέα σχέση, η οποία επιβεβαιώθηκε πριν λίγα 24ωρα μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μόνο άγνωστος δεν της ήταν αφού, οι δυο τους ήταν ξανά μαζί στο παρελθόν και μάλιστα ο έρωτάς τους είχε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί το μοντέλο να μην παραδέχθηκε ποτέ δημόσια τον γάμο της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ. Η εκπομπή «Happy Day» είχε αναφέρει πως η Ηλιάνα Παπαγεωγίου και ο σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Los Angeles το 2015 με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο γάμος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνεται ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Τον Μάρτιο του 2018 στο madwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της. Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο», ανέφερε το «Happy Day».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα