Θέμης Αδαμαντίδης

Η πρώτη συνέντευξη του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του (βίντεο)

Για την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη, τοποθετήθηκε πρώτη φορά ο Θέμης Αδαμαντίδης μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μίλησε για τη Βαρβάρα Κίρκη, για τα παιδιά του, ενώ στο τέλος ζήτησε «συγγνώμη» από τους δημοσιογράφους. «Tραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία. Yπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω αυτό ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι. Aπό εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος», δήλωσε αρχικά ο ερμηνευτής.

Μιλώντας για το επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυση αντιζηλία. «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν αρέσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος» τόνισε.

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι δήλωσε για τα παιδιά του

«Δεν θα μπορούσα να της πω τίποτα, γιατί στα 100 μέτρα μόνο αν τραγουδάω ακούγομαι… Ίσως. Θέλω να αδιαφορήσει, για να αδιαφορήσω κι εγώ το ίδιο» πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που στήριζε την Βαρβάρα Κίρκη, η πρώην σύντροφός του, Αναστασία Στεφάνοβα, τώρα άλλαξε στάση και θα παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο. «Ακριβώς αυτό έχω μάθει από κάποια φίλη της. Απομακρυνθήκαμε με έναν όχι σωστό τρόπο. Θα μπορούσα να είχα διεκδικήσει τα παιδιά μου, γιατί τα πήρε έτσι αυθαίρετα και χωρίς να το γνωρίζω. Κάποια στιγμή που επικοινωνήσαμε μου ζήτησε κάποια συγγνώμη, γιατί μάθαινε κάποια γεγονότα αναληθή».

Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια, η οποία ήρθε από τη Βουλγαρία για να είναι στο πλευρό του. Η ίδια δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό, γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

«Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι», είπε και πρόσθεσε: «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα». Τέλος, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη στους δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο, αλλά και προς τους θαυμαστές του.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα