Η Kate Moss θα είναι το νέο πρόσωπο της Coca-Cola Light

Το εμβληματικό μοντέλο μας είχε συνηθίσει να συνδέουμε το πρόσωπό της με brand πολυτελείας. Αυτή τη φορά, η Kate Moss θα συνεργαστεί με την Coca-Coca Light. Για την 40η επέτειο του brand, μόλις συμφώνησε να γίνει η καλλιτεχνική διευθύντρια του αμερικανικού διάσημου αναψυκτικού.

H επίσημη ανακοίνωση έγινε και ανέφερε ότι μετά από δέκα χρόνια χωρίς κανέναν στο τιμόνι, η Light Coca-Cola αποκάλυψε ότι η Kate Moss θα γίνει η καλλιτεχνική διευθύντρια της μάρκας με την ευκαιρία της 40ης επετείου της.Η Kate Moss εδώ και χρόνια υπογράφει τα πιο σημαντικά συμβόλαια και συνεργασίες, αλλά είναι η πρώτη της συνεργασία με την Coca-Cola Light.

Αν για το αμερικάνικο brand η συνεργασία με διασημότητες δεν είναι κάτι καινούργιο – από το λανσάρισμά της το 1886, η Coca-Cola χρησιμοποιεί τη διαφήμιση για να γίνει γνωστή στο κοινό – είναι η πρώτη φορά που ένα διάσημο  top μοντέλο θα δανείσει την εικόνα του στην αμερικανική μάρκα αναψυκτικών. Άλλα αστέρια πριν από εκείνη που είχαν κάνει αντίστοιχες με την  Coca-Cola Light όπως οι Hilda Clark, Justice, Daft Punk μέσω της Sylvie Vartan. Πιο πρόσφατα, άλλα ονόματα της μόδας έχουν συνεργαστεί με την Coca-Cola, όπως οι Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier, Jonathan Anderson, Matthew Williamson και Roberto Cavalli. Για τα τριάντα χρόνια της μάρκας, δεν ήταν άλλος από τον Marc Jacobs που είχε τότε συμφωνήσει να λάβει μέρος. Είχε κάνει και ένα γύρισμα το 2013 που έχει μείνει αξέχαστο.

Αν τα μεγάλα brands συνηθίζουν να συνδέουν την εικόνα τους με πολλές διασημότητες ίσως προκαλέσουν φθόνο στους καταναλωτές του. Το γεγονός οπότε ότι η Kate Moss γίνεται καλλιτεχνική διευθύντρια της Diet Coke προκαλεί έκπληξη για πολλούς λόγους. Πρώτον, επειδή το τοπ συνήθως συνδέεται με μεγάλες μάρκες μόδας. Από το YSL μέχρι τον Liu Jo μέσω του Roberto Cavalli, της Stella McCartney ή ακόμα και του Versace ή της Messika, το supermodel των 90s πουλάει, φυσικά, αλλά γενικά,ότι αφορά κυρίως σε ρούχα και τσάντες. Μετά, η Κέιτ Μος, ένας επιπλέον λόγος που είναι τόσο γνωστή και συνεχίζει στα 48 της μεγάλες συνεργασίες είναι και η αιώνια ομορφιά της. Από τότε, είναι περισσότερο γνωστή για το ότι δίνει τον τόνο στις τάσεις ομορφιάς. Δανείζοντας την εικόνα της οπότε στην Coca-Cola Light, θα επιτρέψει πάνω απ’ όλα στο brand να ενεργοποιήσει την προώθηση του εμβληματικού ροφήματος. 

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin