Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 09/07/2022, σε τι εστιάζουμε.

Το ένστικτο μας θα πρέπει να ακούσουμε σήμερα….

Από νωρίς το πρωί, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει το ένστικτο μας και θα ισχυροποιήσει την ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε τη διάθεση και τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων μας προσώπων, ώστε να πούμε αυτά που πρέπει, την σωστή στιγμή, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις ανάμεσα μας.

Το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, θα μας βοηθήσει με ηρεμία να εξωτερικεύσουμε τις βαθύτερες σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα μας  στον σύντροφο μας και στους αγαπημένους μας.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να ανεβάσει ξαφνικά τους τόνους και να μας παρασύρει σε ξεσπάσματα θυμού εξαιτίας μιας ασήμαντης αφορμής ή ενός σχολίου που θα κάνει ο σύντροφος ή ένα συγγενικό μας πρόσωπο.

Το βράδυ, θα καταφέρουμε να ξαναβρούμε το κέφι και την καλή μας διάθεση και θα περάσουμε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας, έστω και αν ο καιρός χαλάσει κάποια από τα αρχικά μας σχέδια.

 Τα ξεσπάσματα θυμού θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), τα περιττά έξοδα θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/pexels/beach

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin