Κολυμβήτρια

Σοκ στην παγκόσμια κολύμβηση: Καναδή Ολυμπιονίκης κατήγγειλε ότι βρέθηκε ναρκωμένη με μώλωπες (φωτό)

Σοκ προκάλεσε στην παγκόσμια κολύμβηση, η είδηση της καταγγελίας που έκανε η δημοφιλή Καναδή αθλήτρια, Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ, πως βρέθηκε ναρκωμένη με μώλωπες.

Συγκεκριμένα η η FINA ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με την Καναδική Ομοσπονδία Κολύμβησης και εξετάζει την αποκάλυψη από την Ολυμπιονίκη του Τόκιο, πως βρέθηκε ναρκωμένη την τελευταία νύχτα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη.

Η 22χρονη Καναδή ανάρτησε φωτογραφίες της στο Instagram, γράφοντας ότι ξύπνησε «εντελώς χαμένη» με «δεκάδες μώλωπες» στο σώμα της μετά το περιστατικό και αναγκάστηκε να μοιραστεί την εμπειρία της καθώς… «αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν πάρα πολλές φορές».

«Η FINA γνωρίζει τις οδυνηρές αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη Μέρι-Σόφι Χάρβεϊ και ανησυχεί βαθιά για την ευημερία της», ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση της στο Reuters, προσθέτοντας: «Το 2021, η FINA υιοθέτησε εκτεταμένα μέτρα με στόχο την προστασία των αθλητών και θα ανατεθεί ένας Ανεξάρτητος Αξιωματικός Έρευνας για να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα».

H Χάρβεϊ κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στη Βουδαπέστη ως μέλος της ομάδας 4×200 του Καναδά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin