Κιανού Ριβς

Κιάνου Ριβς: Viral έγινε ο διάλογος που είχε με ένα μικρό αγόρι στο αεροδρόμιο το οποίο τον «βομβάρδισε» με ερωτήσεις

Το όμορφο αυτό περιστατικό αποκάλυψε μέσω ενός tweet o ραδιοφωνικός παραγωγός Άντριου Κίμελ.
O Κιάνου Ριβς απέδειξε ακόμη μια φορά, πως εκτός από πολύ καλός ηθοποιός είναι πάνω από όλα πολύ καλός και προσιτός άνθρωπος. Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral η συνάντηση και ο διάλογος του ηθοποιού με ένα μικρό αγόρι στο αεροδρόμιο.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Νέα Υόρκη. Όταν έφτασε στον προορισμό του, τον πλησίασε ένα νεαρό αγόρι, του ζήτησε αυτόγραφο και παράλληλα δεν σταμάτησε να τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις!

Τη συνάντηση περιέγραψε ο τηλεοπτικός παραγωγός Άντριου Κίμελ μέσα από ένα tweet που έγινε viral αμέσως.

«Ο Κιάνου Ριβς ήταν στην πτήση μου από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη σήμερα», έγραψε και συνέχισε: «Ένα νεαρό αγόρι του ζήτησε αυτόγραφο και στη συνέχεια άρχισε να τον βομβαρδίζει σε μια σειρά από γρήγορες ερωτήσεις. Ο Κίανου απάντησε με χαρά σε κάθε μία από αυτές…».

Αγόρι: Γιατί ήσουν στο Λονδίνο;
Ριβς: Για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ.
Αγόρι : Είδα στο διαδίκτυο ότι ήσουν στο Γκραν Πρι
Ριβς: Ναι, το Γκραν Πρι
Αγόρι  : Οδηγείς;
Ριβς: Όχι F1, αλλά μου αρέσει να οδηγώ μοτοσικλέτες.

Τελικά, το παιδί «ξέμεινε» από ερωτήσεις, με αποτέλεσμα ο Ριβς να του ανταποδώσει τις ερωτήσεις, οπότε το ρώτησε γιατί ήταν στην Ευρώπη, σε ποιες γκαλερί πήγε στο Παρίσι και ποια ήταν η αγαπημένη του.

«Ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγενικός, ειδικά μετά από μια μεγάλη πτήση», πρόσθεσε ο Κίμελ. «Σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό γιατί ο τύπος είναι πρώτης τάξεως και μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Χρειαζόμαστε περισσότερους Κιάνου».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin