Έλον Μασκ

Ξανά πατέρας ο Έλον Μασκ -Απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα, ενώ περίμενε παιδί με την Grimes

Πατέρας 9 παιδιών είναι ο Έλον Μασκ, καθώς απέκτησε δίδυμα με τη Σίβον Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Neuralink.

Ο Έλον Μασκ έχει πλέον εννέα γνωστά παιδιά, εκ των οποίων τα πέντε με την πρώτη του σύζυγο, Τζαστίν Μασκ, και δύο με την τραγουδίστρια Grimes.

Τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Insider και δημοσιεύθηκαν έδειξαν ότι ο Έλον Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν αίτηση για να αλλάξουν τα ονόματα των δίδυμων μωρών τους, ώστε να έχουν «το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματός τους».
Η αίτηση κατατέθηκε στο Όστιν του Τέξας, όπου γεννήθηκαν τα μωρά, και εγκρίθηκε από τον δικαστή. Η Ζίλις φέρεται να γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες εβδομάδες πριν ο Μασκ και η Grimes αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Έλον Μασκ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Grimes, τον 2χρονο X Æ A-Xii και τη λίγων μηνών κόρη τους Exa Dark Sideræl, μέσω παρένθετης μητέρας, τον Δεκέμβριο του 2021. Έχει επίσης άλλα πέντε παιδιά: τον Γκρίφιν, τη Βίβιαν Τζένα, τον Κάι, τον Σάξον και τον Ντάμιαν, τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Τζάστιν Γουίλσον. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον Νεβάντα Αλεξάντερ, το 2002, ωστόσο πέθανε από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin