Κάρλα Μπρούνι

Οι «απερίγραπτες προσπάθειες» της 54χρονης Κάρλα Μπρούνι για να παραμένει αδύνατη (φώτο)

H Κάρλα Μπρούνι παραδέχεται πως καταβάλλει «απερίγραπτες προσπάθειες» για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Συγκεκριμένα η 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αποκάλυψε ότι γυμνάζεται δύο ώρες την ημέρα και εφαρμόζει ένα αυστηρό πρόγραμμα με ελλειπτικό ποδήλατο και ασκήσεις Pilates προκειμένου να «παραμείνει λεπτή».

Κάρλα Μπρούνι: Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της

Μιλώντας η ίδια στο γαλλικό περιοδικό Madame Figaro, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην πασαρέλα για τον οίκο Balmain αλλά και την συμμετοχή της στην πρόσφατη καμπάνια του YSL, ενώ εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται «πολύ μεγάλη» για να κάνει το μοντέλο και πως αισθάνεται «περίεργα» για το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι μητέρα των νεότερων μοντέλων.

«Έχω μια σιλουέτα και ένα στυλ ίσως, αλλά καταβάλλω απερίγραπτες προσπάθειες για να παραμείνω αδύνατη: δύο ώρες γυμναστική την ημέρα, λίγο barre, λίγο ελλειπτικό ποδήλατο, λίγο Pilates» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η ομορφιά είναι και ενοχλητική». Αποκάλυψε επίσης ότι ήταν «παράξενο» να συνειδητοποιεί ότι είναι αρκετά μεγάλη για να είναι μητέρα των άλλων μοντέλων και είπε ότι ένιωθε πολύ μεγάλη για να κάνει το μοντέλο. «Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι δεν είναι της ηλικίας μου πια» είπε.

Μιλώντας για το γάμο της με τον Νικολά Σαρκοζί, είπε ότι ήταν σημαντικό για εκείνη να παντρευτεί. Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να δεσμευτεί, αλλά θεωρεί πως η θεραπεία που έκανε, τη βοήθησε να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα. Είπε ότι η ψυχανάλυση βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν τι προέρχεται από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Αναφερόμενη στα παιδιά της και συγκεκριμένα στην 10χρονη κόρη της Τζούλια, είπε ότι ελπίζει να την αναθρέψει με το παράδειγμά της. Η Κάρλα Μπρούνι, η οποία έχει επίσης έναν γιο με τον Γάλλο ραδιοφωνικό παρουσιαστή Aurélien Enthoven, πρόσθεσε ότι οι ενήλικες που συμπεριφέρονται καλά συνήθως μεγαλώνουν παιδιά που συμπεριφέρονται καλά.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin