Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Κυριακή 10/07/2022, σε τι εστιάζουμε.

Την αίσθηση της ελευθερίας θα έχουμε σήμερα….

Με πολύ καλή διάθεση, χαμόγελο αλλά και την αίσθηση ότι σύντομα όλα θα αλλάξουν, θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα μας ωθήσει να οραματιστούμε την ζωή μας όπως ακριβώς θέλουμε να είναι στο μέλλον.

Προς το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, θα βγάλει στην επιφάνεια το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας, αυτό που διψάει για παιχνίδι, μάθηση και περιπέτεια.

Παράλληλα όμως, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας ωθήσει να σπάσουμε τα δεσμά από συναισθηματικούς δεσμούς και οικογενειακές παγιωμένες αντιλήψεις, να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας, και να κυνηγήσουμε  τα πιο τολμηρά μας όνειρα.

Ενώ το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από ζώδιο του Κριού, θα περάσουμε πολύ όμορφα κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου, και με μεγάλη ευκολία θα βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής της παρέας μας, και θα τους κερδίσουμε με το χιούμορ, την θετική μας ενέργεια και την αισιοδοξία μας.

Έτοιμοι να πάρουν την ζωή στα χέρια τους και να σπάσουν τους δεσμούς με το παρελθόν θα είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Όνειρα για το μέλλον θα κάνουν επίσης οι Ιχθύς. Με το χαμόγελο και την θετική τους ενέργεια θα κερδίσουν τις εντυπώσεις τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Τα σχόλια τους θα πρέπει να προσέχουν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών στην δουλειά τους θα κάνουν οι Παρθένοι. Ενώ, χρόνο στον σύντροφο τους θα αφιερώσουν οι Δίδυμοι.

Photo cover:pixabay.com/LisaLiza/girl

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin