Φαίη Σκορδά

Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 -Βούρκωσε στο φινάλε της εκπομπής (βίντεο)

H Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του Ant1 για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία εννιά χρόνια.

Η εκπομπή έκλεισε για τη φετινή σεζόν και μαζί ολοκληρώθηκε η συνεργασία της γνωστής παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου. Οπως θέλουν οι τελευταίες πληροφορίες, από τον επόμενο Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η ίδια θέλησε στο φινάλε της εκπομπής να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της γι’ αυτή τη μακρόχρονη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά, και θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη Σκορδά…», ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τη συντακτική ομάδα του!

Η Φαίη Σκορδά, εμφανώς συγκινημένη, πήρε τον λόγο και είπε «δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…», ενώ ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για όλα τα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια με βουρκωμένα μάτια, είπε: «Μέσα σε ένα λεπτό, μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1… Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα. Σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα τη Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

Επίσημη ανακοίνωση για το “διαζύγιο” με την Φαίη Σκορδά εξέδωσε ο ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα” αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του. 

Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin