Κύπρος: Το διάσημο παραθαλάσσιο θέρετρο στη Λεμεσό για ονειρεμένες διακοπές

Το Four Seasons Hotel του Ομίλου Muskita Hotels είναι ένα 5 αστέρων παραθαλάσσιο θέρετρο λίγο έξω από το κέντρο της Λεμεσού, ανάμεσα στα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Από την πρώτη μέρα που άνοιξε, στόχος του ήταν να ανεβάσει το επίπεδο φιλοξενίας στην Κύπρο – και τα κατάφερε. Αυτή η επιτυχία βασίστηκε στους τέσσερις πυλώνες της φιλοξενίας Four Seasons: Επαγγελματική εξυπηρέτηση, Φιλικότητα, Ποιότητα φαγητού και ποικιλία και Σχεδιασμός Παγκόσμιας Κλάσης. Η ποικιλία των τύπων δωματίων περιλαμβάνει μια σειρά από deluxe σουίτες και μια ξεχωριστή πτέρυγα μόνο για ενήλικες με δικό της χώρο πισίνας.

Εκτός από τους ολοήμερους μπουφέδες, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πέντε διαφορετικές επιλογές για φαγητό στο Four Seasons Hotel και το άλλο ξενοδοχείο του ομίλου, το γειτονικό Amathus Beach Hotel. Από το 2007, τα εστιατόρια Four Seasons κερδίζουν τακτικά τα βραβεία TimeOut Eating του νησιού για το «Καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου». Το Four Seasons είναι επίσης το ιδρυτικό μέλος και τακτικός οικοδεσπότης του Cyprus Baillage του διεθνούς γαστρονομικού συνδέσμου «Chaine des Rotisseurs».

Το Spa του ξενοδοχείου καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε μια όαση χαλάρωσης και ομορφιάς!

Εκτός από τις ετήσιες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις, προγραμματίζονται περιοδικά πιο εκτεταμένες ανακαινίσεις για την επανεφεύρεση των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με την εισαγωγή νέων εγκαταστάσεων. Η αφοσίωση των επισκεπτών επιτυγχάνεται μέσω της προσωπικής δέσμευσης της διοίκησης και της ανάλυσης των αναγκών των επισκεπτών, προκειμένου να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους στα υψηλά πρότυπα που περιμένουν οι πελάτες της. Αυτή η προορατική προσέγγιση επέτρεψε στο Four Seasons να διατηρήσει τη θέση του και να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του ως «το καλύτερο στο νησί» από το 1993.

Χρόνο με το χρόνο το ξενοδοχείο λαμβάνει εμπορικά βραβεία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές και ρωσικές ταξιδιωτικές εταιρείες, καθώς και από διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς ιστότοπους όπως το TripAdvisor, η Booking.com και η Hotels.com.

Μεταξύ πολλών άλλων βραβείων, το The Four Seasons έχει λάβει το βραβείο «Καλύτερος Εργοδότης» και είναι το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο που πέτυχε την πιστοποίηση «Investors in People». Αυτά αντικατοπτρίζουν την έμφαση που δίνει η Muskita Hotels στην ανάπτυξη των ανθρώπων της και στην αναγνώριση της συμβολής τους στα επιτεύγματά της.

Η πιο συναρπαστική απόδειξη της επιτυχίας του ξενοδοχείου είναι το υψηλό ποσοστό επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, 40%, πολλοί από τους οποίους μένουν στο ξενοδοχείο από τότε που άνοιξε, επισκεπτόμενοι συχνά πολλές φορές το χρόνο.

More Info: Four Seasons Hotel, Limassol

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα