Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τρίτη 19/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Με δυναμικό τρόπο θα ξεκινήσει η μέρα μας σήμερα….

Γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, που θα παρουσιασθούν στο δρόμο μας θα είμαστε από νωρίς το πρωί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα μας γεμίσει με ενέργεια και θα βοηθήσει να δούμε την θετική πλευρά της ζωής, έτσι θα καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας ότι μας στεναχώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Η αλλαγή στην διάθεση μας, θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δουλειάς μας και να αντιμετωπίσουμε, με χαμόγελο, τους δύσκολους συναδέλφους μας.

Μετά το μεσημέρι, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, μας υπόσχεται ότι θα εγκαινιάσει μια περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και πάνω από όλα, να μην περάσουμε απαρατήρητοι.

Προς το βράδυ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού θα μας ωθήσει να αντιδράσουμε συναισθηματικά. Ενώ, όσο προχωράει το βράδυ θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε πιο έντονα την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει τα ξημερώματα ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που θα μας ωθήσει να πάρουμε την απόφαση και να βάλουμε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες.

Τον δυναμισμό τους θα δείξουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Ευχάριστες συζητήσεις θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους θα κληθούν να δώσουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Το βράδυ πολύ πιεσμένοι θα αισθανθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Photo cover:pixabay.com/jplenio/hd/StockSnap/sea

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα