Μπραντ Πιτ: Η εμφάνιση στο Παρίσι που τράβηξε τα βλέμματα…

Τι φοράει κάποιος όταν προωθεί μια ταινία στο Παρίσι κατά τη διάρκεια καύσωνα, όταν πρέπει να ισορροπήσεις δύο σημαντικούς στόχους: να δείχνεις καλός για τον Τύπο και να μην ιδρώνεις…; Ο Μπραντ Πιτ κατέληξε στην προφανή λύση: ένα λινό κοστούμι αν και το χρώμα προκαλεί εντύπωση…

Για να προωθήσει τη νέα του ταινία, την κωμωδία δράσης Bullet Train, στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο ο Μπραντ Πιτ δεν ακολούθησε την πεπατημένη, αντίθετα επέλεξε ένα πορτοκαλί  κοστούμι με παντελόνι με κορδόνι(!), ένα κόκκινο σκούρο μπλουζάκι henley (το οποίο, περιέργως, διαθέτει γαντζάκια για  κλείσιμο αντί για κουμπιά), κίτρινα γυαλιά ηλίου και slip-on αθλητικά παπούτσια. Κατά κάποιον τρόπο, αυτό το παραδόξως “λαμπερό” κοστούμι είναι …Μπραντ Πιτ: Θα μπορούσε να ποζάρει σε ένα κόκκινο χαλί στο Παρίσι, ή να προσφέρει κρύο νερό ή νερό σε θερμοκρασία δωματίου στην κουζίνα του σπιτιού του στο Χόλιγουντ Χιλς! Οποιοδήποτε σενάριο θα είχε νόημα με αυτό το ρούχο….

Δείτε τον

Το κοστούμι είναι τόσο της ιδιοσυγκρασίας του στην πραγματικότητα, που φαίνεται να έχει κάνει αυτό το συγκεκριμένο στυλ, στολή του για την περιοδεία τύπου Bullet Train στο Παρίσι , έχοντας φορέσει δύο άλλα απίστευτα παρόμοια κοστούμια τις τελευταίες ημέρες. Εκτός από το πορτοκαλί που φόρεσε το Σάββατο, φόρεσε ένα ελαφρώς διαφορετικό στυλ με φερμουάρ σε χακί σε μια εκδήλωση τύπου την Κυριακή, και ένα σχεδόν πανομοιότυπο στυλ σε γκρι-σχιστό λινό με την πρεμιέρα της ταινίας τη Δευτέρα. Το τελευταίο είχε το ίδιο στιλ όπως το πορτοκαλί, με ένα παρόμοιο περίεργο henley, ένα ζευγάρι κομψά aviators και επίσης κορδόνι στο παντελόνι.

Το ομοιόμορφο ντύσιμο και πολύ δροσερό είναι κατάλληλο για τον 58χρονο Πιτ, ο οποίος, στο εξώφυλλό του στο GQ, είπε ότι θεωρεί ο ίδιος ότι βρίσκεται στο «τελευταίο σκέλος, αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο» της καριέρας του. Σε κάποιο σημείο, είτε είστε αστέρας του κινηματογράφου είτε όχι, πιθανότατα έχετε κερδίσει το δικαίωμα να έχετε το στυλ σας και να “ανταλλάσσετε” ένα καλό κουστούμι με ένα λινό. Σκεφτείτε το ως ένα επίτευγμα: όπου κι αν πάτε, ξεχωρίζετε και είστε εσείς. Αυτό συμβαίνει και με τον Πιτ.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα