Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τετάρτη 20/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Συναισθηματικά πιεσμένοι θα αισθανθούμε σήμερα….

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, δεν θα λέγαμε ότι το ιδανικό. Η περίεργη διάθεση με την οποία θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα, οφείλεται στην όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία από την μια πλευρά θα βγάλει το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μας πιέσει να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, δίνοντας οριστικό τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που είχαν γίνει τοξικές. Όμως έχει και την θετική της πλευρά, αφού δεν παύει κάθε τέλος να είναι και μια νέα αρχή.

Λίγες ώρες αργότερα, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αισθανθούμε σίγουροι για τις αποφάσεις μας, και έτοιμοι να αναλάβουμε το κόστος των ευθυνών που μας αναλογούν.

Μετά το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογική μας κατάσταση, και θα μας αναγκάσει, να υλοποιήσουμε άμεσα τις αποφάσεις μας.

Ενώ το βράδυ, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε την συναισθηματική μας ασφάλεια, στην αγκαλιά του συντρόφου και των δικών μας ανθρώπων.

Κακή διάθεση και συναισθηματικά πιεσμένοι θα είναι σήμερα οι εκπρόσωποι το Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), τις φιλικές τους σχέσεις θα επαναπροσδιορίσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).Ενώ τα χαρτιά τους κρυφά θα κρατήσουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Photo cover:pixabay.com/pixel2013/girl

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα