Μπραντ Πιτ: Αυτή τη φορά το τερμάτισε στιλιστικά – Εμφανίστηκε με… φούστα στο κόκκινο χαλί

Σε περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας «Bullet Train» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο  Μπραντ Πιτ .
Όπως γράψαμε μετά την εμφάνιση του με το ροδακινί λινό κοστούμι στο κόκκινο χαλί στο Παρίσι, ο σταρ έχει υιοθετήσει ένα δικό του προσωπικό και κάπως πιο εκκεντρικό στυλ που σίγουρα ωστόσο υποστηρίζει. Όπως φαίνεται όμως το στυλ αυτό το… τερμάτισε και το καταλάβαμε όταν είδε το φως της δημοσιότητας η τελευταία του εμφάνιση στο Βερολίνο… Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Βερολίνο επίσης για την  πρεμιέρα της νέας του ταινίας και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή του καθώς έκανε μια… εντυπωσιακή είσοδο.

Μετά το ροδακινί κοστούμι που επέλεξε στη προηγούμενη εμφάνισή του και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, αυτή τη φορά ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με φούστα!

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα καφέ σύνολο με μία μακριά φούστα, την οποία συνδύασε με δερμάτινα μποτάκια, αλλά δεν ξέφυγε από το λινό. Φυσικά, έκανε για άλλη μια φορά τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν, με τις φωτογραφίες από την εμφάνισή του να κάνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες τον γύρο του διαδικτύου και να γίνονται θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα..

Oρισμένοι χρήστες του Twitter κατέκριναν την επιλογή του, ωστόσο οι περισσότεροι έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο «κουλ» και «ακομπλεξάριστο».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin