Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Πέμπτη 21/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Η ψυχραιμία και η υπομονή μας θα δοκιμαστεί σήμερα…

Η σημερινή ημέρα είναι από αυτές που πρέπει να επιστρατεύσεις όλα τα αποθέματα ψυχραιμίας και υπομονής που διαθέτεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα μας παρασύρει από νωρίς το πρωί σε ανούσιες συζητήσεις, τόσο στην δουλειά μας όσο και με φιλικά μας πρόσωπα, οι οποίες θα νιώθουμε ότι ξοδεύουμε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια μας. Επίσης, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας.

Βέβαια, θα υπάρχουν και αυτοί οι τυχεροί, που κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Δήμητρα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα δουν την δημοτικότητα τους, τόσο στο χώρο της δουλειάς τους όσο και στον κοινωνικό τους κύκλο, να ανεβαίνει, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Ενώ, αργά το απόγευμα, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα εάν νιώσουμε ότι οι δικοί μας άνθρωποι δεν μας σέβονται και προσπαθούν να καταπατήσουν τον χώρο και τα κεκτημένα μας.

Ημέρα μεγάλης έντασης θα είναι για τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), την δημοτικότητα τους θα δουν να μεγαλώνει  οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ αρκετή πίεση θα έχουν στην δουλειά τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/designundfotoart/face

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin